Yhteisten aterioiden merkitys

(theme/tutkimuksiajajulkaisujaruoka.pdf)

STM:n Valtionavustuksen vaikutus järjestöjen ruoka-avustustyöhön 2016-2017

(ruoka_apu_raportti_2018.pdf)

Tuomo Laihialan tutkimus kokemuksia ja käsityksiä leipäjonoista

(tuomolaihiala_kokemuksiajaksityksileipjonoista.pdf)



                                   (c)2018, Kaikki oikeudet pidätetään
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
Evästeiden tiedot
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
OK, ymmärrän